Uw dieren in vertrouwde handen!

Trimsalon

Bord 2016_04_20_12.12.202014_11_20_11.24.16 2014_08_11_13.02.552014_09_01_09.30.17

 

 

Al een aantal jaren beschikt All4Animals over een trimsalon. U kunt bij ons terecht voor knippen, effileren, plukken, scheren, wassen/fohnen en nog veel meer. Katten en konijnen/cavia's zijn ook welkom. 

Elke hond (kat en/of konijn/cavia) en elke vacht dient met zorgvuldigheid behandeld te worden. Wij onderscheiden ons dan ook van vele andere trimsalons omdat wij veel met de schaar werken. Wij scheren niet zomaar alles 'kaal'. Plukken, effileren en knippen is dan ook altijd aan de orde als dat het beste resultaat geeft. In onze trimsalon staan wij voor kwaliteit niet voor kwantiteit!

Wij onderscheiden ons ook van andere trimsalons omdat wij geen vaste tarieven hebben voor bepaalde rassen. Wij hanteren een uurtarief van 25 per uur! Na een aantal jaren gewerkt te hebben met vaste tarieven hebben wij besloten om over te gaan op een uurtarief. Wij denken dat het op deze manier eerlijker is tegenover onze klanten. Zeker voor mensen met grote honden is het een stuk voordeliger op deze manier. Maar ook voor kleine honden heeft het zeker voordelen. 

Daarnaast hebben wij een leuke kortingsactie als u steeds een volgende afspraak boekt. Onze ervaring is dat als u op regelmatige basis naar de trimsalon komt dat de behandeling korter en prettiger is voor uw huisdier. Uiteindelijk zult u dan ook goedkoper uit zijn. Voordeel voor u en uw huisdier dus! 

Wij zijn gevestigd in de Hoijerstraat 3 in Brielle.Wij bieden ook een haal- en brengservice aan door middel van de dierentaxi. Ook is een trimbeurt in combinatie met de hondenuitlaatservice mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. 

Wij zijn aangesloten bij de VVTN , Vereniging Voor Trimmend Nederland. Dat betekend automatisch dat wij gediplomeerd zijn. Ook volgen wij regelmatig workshops zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de wereld van het trimmen. 

 Logo_VVTN

Frederike Kooper (gediplomeerd trimster)   

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws