Uw dieren in vertrouwde handen!

Vacatures

Mocht het menu niet uitklappen (dit komt voor bij bepaalde telefoons) dan kunt u hieronder onze advertenties in het kort bekijken.

Hondenoppassers gezocht
Vindt u het leuk om af en toe op honden te passen en woont u in de omgeving van Brielle, Zuid-Holland? All4Animals is op zoek naar betrouwbare mensen die weten hoe ze met honden om moeten gaan, veel thuis zijn en het leuk vinden om er af en toe een in huis te hebben. Op dit moment zijn we voornamelijk op zoek naar mensen die zelf geen huisdieren hebben maar wel ervaring met honden hebben. Mensen die stevig in hun schoenen staan waar ook de grotere rassen welkom zijn! Uiteraard is verder iedereen welkom om te reageren.

Stagiaires gezocht
Voor in de trimsalon

Vrijwilligers gezocht
Mensen die ons af en toe willen helpen door mee te wandelen met onze uitlaatservice 

Promotiemedewerkers gezocht
Ben jij scholier en heb je af en toe een uurtje over? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens.

Gediplomeerde trimmer/trimster gezocht

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen in onze trimsalon.

Trimmodellen gezocht
Voor onze stagiaires zoeken wij altijd op zoek naar trimmodellen. Er zijn 4 examens waarvoor we een hond nodig hebben met een plukvacht, poedelvacht, lang haar om in te korten zoals een boomertje/shih tzu en b.v. een Engelse cocker spaniel of Golden retriever om in model te knippen. Het liefste hebben wij niet al te grote honden, dus klein tot middel. De bedoeling is dat de hond voor een eerste trimbeurt naar onze trimsalon komt om samen met de stagiaire te oefenen en te kijken of de hond geschikt is als model. Als uw hond geschikt blijkt te zijn en model wordt volgt er ook een gratis trimbeurt, namelijk het examen. Uiteraard gebeurt het trimmen altijd onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd trimster. U kunt ook altijd eventuele wensen over het model aangeven.

Voorbeelden van wat wij zoeken:

 2014_08_14_12.00.39IMG_20121114_00123IMG_20121115_00138Oud_Beijerland_20130116_00426


SBB_logoOp zoek naar een leuk stageadres? All4Animals is een door SBB erkend stagebedrijf. Stuur een e-mail naar info@all4animalsbrielle.nl.

Kijk hier voor de website van SBB voor meer informatie.

 

 

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws