All4Animals stopt per 1 augustus

Wat leven we al een tijd in een hele vreemde crisis! Sommigen van jullie moesten je vakantie annuleren, anderen konden even niet naar de trimsalon komen voor het nodig onderhoud van je huisdier(en). Gelukkig voor mij en vele baasjes en bazinnetjes kon de trimsalon gewoon open blijven de afgelopen maanden met een aantal voorzorgsmaatregelen. Naast All4Animals werk ik sinds september 2019 parttime op een middelbare school als docent Dierenverzorging. De dieren daar moesten ook gewoon verzorgd worden maar lesgeven deed ik al die tijd online.

Deze afgelopen weken met deze bizarre crisis heeft mij wel aan het denken gezet. Ik heb een aantal beslissingen moeten nemen. Na lang wikken en wegen heb ik onlangs een besluit genomen aangaande mijn toekomst en die van All4Animals. Het was geen makkelijk besluit maar ik sta er uiteindelijk wel achter en begin er heel langzaam aan te wennen. Dit bericht aan jullie, mijn trouwe klanten, is weer een volgende stap.

Ik wil jullie allemaal bij deze mededelen dat All4Animals gaat stoppen. Ik ben per 1 augustus 2020 aangesteld als fulltime docent Pie (voorheen docent Techniek) op een middelbare school. Dit betekent dat ik na deze fulltime uitdaging helaas geen tijd meer heb om ook nog All4Animals te kunnen runnen.

Ik wil deze gelegenheid meteen aangrijpen om jullie allemaal alvast heel erg te bedanken voor de fijne samenwerking van al die jaren. Ik heb met veel plezier al die jaren, samen met mijn team, voor jullie huisdieren gezorgd. Of het nou was in de uitlaatservice, dierenverzorging aan huis, vakantieopvang of de trimsalon! Maar met pijn in mijn hart moet ik nu langzaam maar zeker afscheid gaan nemen van jullie en al die leuke, lieve dieren.

All4Animals stopt per 1 augustus