Uw dieren in vertrouwde handen!

De dierentaxi

De dierentaxi van All4Animals is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun dier(en) te vervoeren naar bijvoorbeeld:

 *   opvangadres  
 *   trimsalon 
 *   dierenarts
 *   overige bestemmingen

Honden worden op een veilige manier in de auto vervoerd. Katten en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden in de auto. Het is de bedoeling dat uw dier klaar voor vertrek is als wij voorrijden. Mocht u hulp nodig hebben met het vangen van uw katten of andere dieren, laat het ons weten, dan plannen we daar extra tijd voor in.

Naar de dierenarts
Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw dier(en) naar de dierenarts te brengen, kunt u daarvoor de diensten van All4Animals voor inschakelen. U kunt zelf meegaan of All4Animals uw dier(en) laten begeleiden.

Met begeleiding
All4Animals zal uw dier(en) bij de dierenarts begeleiden. Wij halen u en uw huisdier op en gaan mee naar binnen bij de dierenarts.   

Zonder begeleiding
Wij halen uw huisdier op en nemen het mee naar de dierenarts. Het is van belang dat u alle noodzakelijke informatie en het inentingsboekje meegeeft aan All4Animals.

Naar de trimsalon 
Al geruime tijd beschikt All4Animals over een trimsalon. U kunt bij ons terecht voor knippen, effileren, plukken, scheren en nog veel meer. Katten en konijnen zijn ook welkom. All4Animals zorgt dat uw hond, kat en/of konijn wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat wij uw huisdier alleen brengen of halen en u zelf verantwoordelijk bent voor de helft van het vervoer. Uw huisdier kan ook getrimd worden in combinatie met de uitlaatservice en/of opvang. Vraag naar de voorwaarden.

Naar de opvang
All4Animals biedt u de kans uw hond(en) onder te brengen in een gastgezin gedurende uw afwezigheid. Als u dit wenst kan All4Animals de hond(en) halen en brengen. Waar uw hond ook gaat logeren, All4Animals kan voor het vervoer zorgen.

Overige bestemmingen

In principe kunt u de dierentaxi van All4Animals voor allerlei bestemmingen gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden. Wij rijden alleen in de omgeving van Brielle!

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws