Dierenverzorging aan huis

Gaat u op vakantie of een weekendje weg en wilt u uw dieren goed verzorgd achter laten? All4Animals neemt de zorg voor uw dieren uit handen. We komen bij u thuis om al uw dieren te verzorgen.  

Niet alle dieren kunnen mee op vakantie of terecht in een pension. Vooral bij paarden, kippen, geiten enz. is dit lastig of misschien zelfs wel onmogelijk. Met name katten blijven liever in hun vertrouwde omgeving. Het kan erg stressvol voor ze zijn om ze ergens anders onder te brengen.  

All4Animals komt bij u thuis en geeft uw dieren de verzorging die ze van u gewend zijn. U kunt hier denken aan het eten geven van katten, konijnen, kippen en paarden maar ook aan het schoonmaken van hun dierverblijven. Paardenstallen uitmesten, het buiten- en binnen zetten van paarden, konijnenhokken en kattenbakken verschonen.  

Ook honden privé uitlaten en het toedienen van eventuele medicijnen behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt zelf wat All4Animals voor u en uw dieren doet en voor hoe lang.  

Voordelen:   

Uw dier wordt verzorgd door ervaren en toegewijde mensen in zijn of haar eigen omgeving. Minder stress voor de dieren wat de kans op ziektes verlaagd. Mocht er een dier toch ziek worden dan heeft All4Animals dit snel in de gaten door kennis en ervaring en kan er actie ondernomen worden.  U bent niet afhankelijk van buren, familie en/of kennissen. Door de extra diensten lijkt het huis bewoond wat het risico op inbraak verlaagd.  

Extra diensten:  

    * Planten water geven.   Kliko 

    * Gordijnen open en dicht doen.  

    * Post verzamelen.  

    * Kliko buitenzetten.  

Er volgt een kennismakingsgesprek bij u thuis waarin All4Animals alles met u doorneemt. We maken kennis met de dieren en er wordt gesproken over hun karakter, gedrag en eetgewoontes enzovoorts. Er wordt besproken waar alles staat en hoe u het graag wilt hebben. Uiteindelijk wordt dit door All4Animals allemaal samengesteld in een verzorgformulier. Op deze manier staat alles vast en kunnen er geen misverstanden ontstaan. Uiteindelijk moet er nog een sleuteloverdracht plaatsvinden en wordt er een overeenkomst getekend. U kunt vervolgens met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten!