Uw dieren in vertrouwde handen!

Uitlaatservice

Hondenuitlaatservice     _MG_8486kleinformaat _MG_8516kleinformaat

Meld u nu aan bij de leukste uitlaatservice van Brielle en omstreken en ervaar hoe het is als uw hond met ons mee gaat! Veiligheid en service staat bij ons voorop! Wij willen het beste wat mogelijk is voor eigenaar en hond. Daarom bieden wij naast de wandeling:

* regelmatig contact met de eigenaar via Whatsapp, foto's, email enz.
* een goede 'schoonmaakservice' na een modderige wandeling
* als extra schoonmaakservice een hondendouche in de bus en hondenbadjassen
* een degelijke bus met airco, extra luchtfiltering, mooie professionele kennels voor elk formaat
* aan de lijn mee met de uitlaatservice als de hond niet (helemaal) los kan lopen
* variatie in de wandelingen en wandelgebieden zodat elke hond krijgt wat hij/zij leuk vindt
* combinaties met onze andere diensten zoals trimsalon, dierenverzorging aan huis en meer

Voelt u zich bezwaard om steeds uw familie/vrienden en kennissen te vragen uw hond uit te laten? Of vindt u het niet prettig dat uw hond gedurende een lange tijd alleen thuis zit? Heeft u een drukke baan en niet altijd voldoende tijd om uw hond de beweging te geven die hij of zij nodig heeft? En misschien wilt u wel eens een dagje weg maar kunt u de hond niet meenemen. Voor al deze situaties biedt All4Animals een oplossing.   

Hoe werkt het?
Op werkdagen kunt u gebruik maken van de hondenuitlaatservice van All4Animals. Met een bus, speciaal ingericht voor het vervoer van honden, halen wij de honden bij u thuis op. Hierna volgt een groepswandeling van ongeveer een uur. Wij wandelen op zorgvuldig van te voren uitgekozen locaties waar de veiligheid van de honden gewaarborgd is. Wij rijden in de gemeentes Brielle en Hellevoetsluis. Alle honden krijgen ook een halsband met penning om waarop het telefoonnummer van All4Animals staat. Na de wandeling worden alle honden weer thuis gebracht. Voor aanvang vindt er altijd een kennismakingswandeling(gesprek) plaats. 

De honden worden zoveel mogelijk in kleine groepen uitgelaten zodat ze met elkaar kunnen rennen en spelen. Hierdoor kunnen de honden lekker hun energie kwijt! Natuurlijk worden er ook wel eens ballen gegooid of gaan er voetballen mee! De honden vinden het fantastisch en u kunt genieten van een tevreden hond als u thuis komt.
Over het algemeen lopen alle honden los tenzij dit anders met u is afgesproken. De eerste keren gaat de hond altijd mee aan de lijn. Deze periode wordt gebruikt om de hond te leren kennen en een band op te bouwen. Pas als de hond voldoende luistert en zich vertrouwd voelt in de roedel mag de hond los mee.
Het is vanzelfsprekend dat de honden in de groep goed met elkaar overweg kunnen. All4Animals probeert dan ook zoveel mogelijk met vaste groepen te werken zodat de honden elkaar goed leren kennen en er een rustige stabiele groep ontstaat. Bij nieuwe honden is het altijd even afwachten hoe het gaat binnen de groep. De ervaring is dat de nieuwe hond probleemloos wordt opgenomen in de groep. Toch vragen wij altijd of u met uw hond(en) naar de uitlaatlocatie wilt komen.(indien mogelijk) Op deze manier kunnen All4Animals, hond en baasje meteen zien hoe het gaat. Bent u niet in de gelegenheid om dit te kunnen doen zorgt All4Animals zelf voor een passende oplossing.

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er wild wordt gespeeld of dat er honden door anderen worden gecorrigeerd, maar dit is een belangrijk onderdeel van een goede socialisatie. Gevechten zijn zeldzaam binnen de groep. De samenstelling van de groep kan elke dag anders zijn. All4Animals stelt de groep samen op basis van gedrag, woonadres, gewenste dag(en) van uitlaten en groepsgrootte. Jong, oud, klein of groot, er zit van alles in de groep.

Voor de groepsuitlaat is het belangrijk dat uw hond (redelijk) goed luistert en sociaal is en (bij voorkeur) los mee kan wandelen. Is dit niet het geval dan hebben wij altijd de mogelijkheid tot een individuele wandeling of dagopvang.

De uitlaatservice rijdt het gehele jaar van maandag t/m vrijdag. Op feestdagen rijdt de uitlaatservice niet. Individuele wandelingen en opvang zijn wel mogelijk op die dagen.

Feestdagen in 2018:
Nieuwjaarsdag * 1 januari 2018
Goede Vrijdag * 30 maart 2018
Pasen * 1 en 2 april 2018
Koningsdag * 27 april 2018
Hemelvaart * 10 mei 2018
Pinksteren * 20 en 21 mei 2018
Kerst * 25 en 26 december 2018

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws