Trimsalon

Al een aantal jaren beschikt All4Animals over een trimsalon. U kunt bij ons terecht voor knippen, effileren, plukken, scheren, wassen/fohnen en nog veel meer. Katten en konijnen/cavia's zijn ook welkom.  

Elke hond (kat en/of konijn/cavia) en elke vacht dient met zorgvuldigheid behandeld te worden. Wij onderscheiden ons dan ook van vele andere trimsalons omdat wij veel met de schaar werken. Wij scheren niet zomaar alles 'kaal'. Plukken, effileren en knippen is dan ook altijd aan de orde als dat het beste resultaat geeft. In onze trimsalon staan wij voor kwaliteit niet voor kwantiteit!

Wij hebben ook een leuke kortingsactie als u steeds een volgende afspraak boekt. Onze ervaring is dat als u op regelmatige basis naar de trimsalon komt dat de behandeling korter en prettiger is voor uw huisdier. Uiteindelijk zult u dan ook goedkoper uit zijn. Voordeel voor u en uw huisdier dus! 

Wij zijn gevestigd in de Hoijerstraat 3 in Brielle. Wij bieden ook een haal- en brengservice aan door middel van de dierentaxi. Vraag naar de voorwaarden. 

Wij zijn aangesloten bij de VVTN , Vereniging Voor Trimmend Nederland. Dat betekend automatisch dat wij gediplomeerd zijn. Ook volgen wij regelmatig workshops zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de wereld van het trimmen.