Uw dieren in vertrouwde handen!

Vakantieopvang honden

Thor_met_tas 2016_04_05_20.18.072016_05_15_14.06.38IMG_20160507_WA0017


U gaat op vakantie of een weekendje weg? Of bent u tijdelijk niet in staat om voor uw hond te zorgen? All4Animals zorgt voor een betrouwbare oppas voor uw hond. Voor de opvang van honden heeft All4Animals een aantal betrouwbare en ervaren hondenoppassers in dienst. U hond verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de zorg en aandacht die hij of zij van u gewend is. Uw hond wordt niet in een groep geplaatst en krijgt dus de volledige aandacht van de oppasser. Eventuele speciale wensen kunnen altijd kenbaar gemaakt worden. Ook medicijnen kunnen worden toegediend.

Hoe werkt het?
Als u overweegt om uw hond te laten verzorgen door een van de oppassers van All4Animals nodigen wij u en uw hond uit, bij een van onze oppassers thuis, voor een vrijblijvende kennismaking. Iedereen maakt kennis met elkaar en het geeft u een kans om te zien waar en bij wie uw hond terecht komt. Regelmatig werken wij ook met proefdagen voorafgaand aan de echte opvang. Het is erg belangrijk dat iedereen zich er goed bij voelt en zowel de hond als de oppassers een fijne tijd hebben! Het staat de eigenaren, maar ook de oppasser, vrij om zonder opgaaf van redenen na een kennismaking van de opvang af te zien.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er natuurlijk al mondeling informatie uitgewisseld maar daarnaast maakt All4Animals nog een overeenkomst met daarop alle gegevens en belangrijke feiten. Alle partijen worden van de benodigde informatie van elkaar voorzien zodat iedereen met elkaar in contact kan komen en van belangrijke zaken op de hoogte is.

Mocht een van de partijen het nodig achten wordt er gewerkt met een proefwandeling, proefdag of proefnacht. Dit wordt vooral gedaan bij opvang voor lange termijn zoals een week, 2 weken en langer. Ook passen we dit regelmatig toe bij honden die nooit of niet vaak uit logeren gaan.

Tijdens de opvang houden wij u ook altijd op de hoogte van hoe het gaat. Als het mogelijk is sturen wij zelfs leuke foto's en/of filmpjes aan u door. Nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld Whatsapp maken dit mogelijk. 

U kunt zelf afspraken maken met de oppassers voor het brengen en halen. Wij hebben geen vaste breng- en haaltijden. Dit gaat in overleg met de oppasser en u. All4Animals kan dit ook voor u uit handen nemen. Een combinatie met de dierentaxi en/of uitlaatservice is een mogelijkheid. Opvang in combinatie met een bezoek aan onze trimsalon behoort ook tot de mogelijkheden. Het hele team van All4Animals staat tijdens de opvang altijd voor uw hond(en) klaar.

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws