Vakantieopvang voor honden

LET OP!!! Vanwege drukte vangen wij op dit moment alleen beperkt honden op. Grote, sterke honden kunnen wij niet opvangen. Honden die niet met katten en /of andere honden overweg kunnen ook niet. 

U gaat op vakantie of een weekendje weg? All4Animals zorgt voor een betrouwbare oppas voor uw hond(en). Voor de opvang van honden  heeft All4Animals een aantal betrouwbare en ervaren hondenoppassers in dienst. U hond(en) verblijft in een huiselijke omgeving en krijgt de zorg en aandacht die hij of zij van u gewend is.

Hoe werkt het?

Als u overweegt om uw hond te laten verzorgen door een van de oppassers van All4Animals nodigen wij u en uw hond(en) uit, bij een van onze oppassers thuis, voor een vrijblijvende kennismaking. Iedereen maakt kennis met elkaar en het geeft u een kans om te zien waar en bij wie uw hond terecht komt. Het is erg belangrijk dat iedereen zich er goed bij voelt!

Mocht een van de partijen het nodig achten wordt er gewerkt met een proefwandeling, proefdag of proefnacht. Dit wordt vooral gedaan bij opvang voor lange termijn zoals een week, 2 weken en langer. Ook passen we dit regelmatig toe bij honden niet nooit of niet vaak uit logeren gaan.

Als u besluit om uw hond(en) door een van de oppassers van All4Animals te laten verzorgen tijdens uw afwezigheid volgen er nog een aantal zaken. Wij maken een overzicht van de gewenste verzorging, alle gegevens van u en eventuele thuisblijvers en een overeenkomst waarin de data en afgesproken prijzen. Dit alles krijgt u van tevoren toegestuurd.

U kunt zelf afspraken maken met de oppassers voor het brengen en halen. Er is ook een mogelijkheid dat All4Animals dit voor u uit handen neemt d.m.v. de dierentaxi.