Uw dieren in vertrouwde handen!

Nieuws

Op zoek naar een goede hondenschool?

7 december, 2016

Meld u nu aan bij Hondenschool Canetrain in Zwartewaal             Canetrain_logo_kleur.jpg

De visie van onze hondenschool

Onze hondenschool wil bereiken dat een eigenaar op zodanige wijze leert kijken naar zijn hond, dat hij weet hoe hij met zijn hond om moet gaan, de mogelijkheden van zijn hond kent en op een juiste manier daarop inspeelt.
Als u dus simpelweg verwacht dat wij u uw hond wel even leren hoe hij zich moet gedragen, bent u bij ons aan het verkeerde adres. Wij leren juist u hoe u uw hond gewenst gedrag aanleert en leert om te gaan met gedrag dat u niet wilt zien bij uw hond.

Hoe doen we dat?
Eén van de inzichten waarop wij onze lesmethode baseren, is het zgn. "blackbox model" (lees hierover elders op deze site). Dit gaat weer met behulp van de principes "positieve- en negatieve bekrachtiging", hetgeen in algemene zin inhoudt: gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd. Ook leren we u wat straffen bij een hond teweeg kan brengen.

Meegaan met de tijd
De kynologie is altijd in beweging, oude inzichten worden vervangen voor nieuwe, daarom volgen wij - de trainers Ed en Trudy - ook regelmatig workshops of worden bijgeschoold.
Wilt u iets meer over de trainers van Canetrain weten, kijk dan op hun persoonlijke pagina waar u alvast kennis met hen kunt maken.

Kijk voor meer informatie op de website www.canetrain.nl

< naar het nieuws overzicht

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.