Uw dieren in vertrouwde handen!

Nieuws

Veranderingen in ons team!

15 januari, 2015

De laatste tijd zijn er een aantal dingen veranderd in het team van All4Animals. Wij hebben afscheid moeten nemen van Barbara Roovers-Wijnen. Gelukkig om fijne redenen, namelijk omdat ze in verwachting is van haar eerste kindje! Barbara was al vanaf het begin bij All4Animals en we zullen haar uiteraard erg gaan missen. We wensen haar allemaal erg veel plezier met de gezinsuitbreiding!

Omdat Barbara afscheid heeft genomen was er plek voor een nieuw teamlid. Vanaf 1 december vorig jaar is Miranda van der Gaag erbij gekomen. Miranda zal zich inzetten op het gebied van dierenverzorging aan huis, de uitlaatservice en promotiewerk.  

Ook hebben afscheid genomen na jarenlange trouwe dienst bij ons Linsey en Rozanna van Velzen. Jarenlang hebben zij zich ingezet in de dierenverzorging aan huis, opvang en promotiewerk. Nu gaan ze zich concentreren op hun studie. Ook hen wensen we erg veel plezier met alles wat de toekomst gaat brengen!

We hebben sinds september 2014 ook een nieuwe stagiaire in ons team, namelijk Chloe Kooten. Chloe loopt bij ons op de donderdag en vrijdag stage gedurende het hele schooljaar. Chloe hoopt dit jaar haar diploma MBO Dier & Zorg niveau 3 te behalen.

< naar het nieuws overzicht

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.