Over ons

All4Animals is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verzorging van dieren. All4Animals is op 1 juli 2012 opgericht door Frederike Kooper.  Wij hebben ons gespecialiseerd in dierenverzorging in de breedste zin van het woord en bieden zorg op maat. 

Trimsalon 

In 2013 heeft All4Animals de deuren geopend van een trimsalon! Deze is gevestigd in de Hoijerstraat 3 in Brielle. Alle honden - katten - en knaagdierenbezitters kunnen hier terecht voor o.a. wassen/fohnen, knippen/effileren, plukken, scheren, nagels knippen, oren schoonmaken. 

Dierenverzorging aan huis 

All4Animals biedt zorg op maat voor alle dieren in de vorm van verschillende diensten. Een daarvan is de dierenverzorging aan huis. Wekelijks worden er honden, paarden, katten, konijnen, cavia’s en nog veel meer dieren aan huis verzorgd. 

Vakantieopvang voor konijnen en andere kleine dieren 

All4Animals biedt ook vakantieopvang voor dieren. Tijdens vakanties worden verschillende dieren opgevangen. We hebben het hier over konijnen, knaagdieren en vogels. (voorheen ook altijd honden maar we hebben een tijdelijke stop met aanname van nieuwe honden)

Dierentaxi 

Door middel van de dierentaxi wordt er hulp geboden op het gebied van vervoer naar de dierenarts, trimsalon en andere bestemmingen. Wij zorgen voor vervoer van huisdieren in de nabije omgeving van Brielle.

Prive uitlaten  

Voor prive-wandelingen met uw hond(en) kunt u bij ons 7 dagen per week terecht.  

Al met al is het aanbod van All4Animals zeer divers! De diensten van All4Animals zijn 7 dagen per week beschikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gedurende het hele jaar. Wij maken veel gebruik van combinaties van onze diensten waardoor een compleet zorgpakket voor al uw dieren mogelijk is.     

All4Animals is continu in ontwikkeling om voor u een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden. Neem gerust een kijkje op de rest van de website!