Uw dieren in vertrouwde handen!

Over ons

P9250644All4Animals is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verzorging van dieren. All4Animals is op 1 juli 2012 opgericht door Frederike Kooper. Naast Frederike maken ook, Tanja Witkamp en Miranda van der Gaag onderdeel uit van ons team. Hiernaast hebben wij een aantal scholieren als vaste oproepkracht waaronder Kim van der Meer. Regelmatig krijgen wij ondersteuning van onze vrijwilligers. Ook begeleiden wij gedurende het hele jaar stagiaires, ook in de trimsalon. 

Trimsalon
In 2013 heeft All4Animals de deuren geopend van een trimsalon! Deze is gevestigd in de Hoijerstraat 3 in Brielle. Alle honden - katten - en knaagdierenbezitters kunnen hier terecht voor o.a. wassen/fohnen, knippen/effileren, plukken, scheren, nagels knippen, oren schoonmaken.

Dierenverzorging aan huis
All4Animals biedt zorg op maat voor alle dieren in de vorm van verschillende diensten. Een daarvan is de dierenverzorging aan huis. Wekelijks worden er honden, paarden, katten, konijnen, cavia’s en nog veel meer dieren aan huis verzorgd.

Uitlaatservice
In samenwerking met Tanja's Olijcke Honden Service rijdt de hondenuitlaatservice van maandag t/m vrijdag om honden uit de omgeving een heerlijke wandeling te bezorgen. De hondenuitlaatservice rijdt op dit moment in de gemeentes Brielle en Hellevoetsluis. 

Vakantieopvang voor dieren
All4Animals biedt ook vakantieopvang voor dieren. Tijdens vakanties worden verschillende dieren opgevangen. We hebben het hier over honden maar ook over bijvoorbeeld knaagdieren en vogels. Ook dagopvang voor honden is een van de mogelijkheden.

Dierentaxi
Door middel van de dierentaxi wordt er hulp geboden op het gebied van vervoer naar de dierenarts, trimsalon en andere bestemmingen.

Al met al is het aanbod van All4Animals zeer divers! De diensten van All4Animals zijn 7 dagen per week beschikbaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gedurende het hele jaar. Wij maken veel gebruik van combinaties van onze diensten waardoor een compleet zorgpakket voor al uw dieren mogelijk is.     
All4Animals is continu in ontwikkeling om voor u een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden. Neem gerust een kijkje op de rest van de website!

Op zoek naar een leuk stageadres? All4Animals is een door SBB erkend stagebedrijf. Stuur een e-mail naar info@all4animalsbrielle.nl.

Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws