Referenties

Minouche patijn - Pernis - augustus 2019

Onze jack russels Bink en Pip hebben meerdere keren gelogeerd via All4Animals tijdens onze vakantie. Je vakantie is een stuk leuker als je weet dat de honden op een goed adres ook vakantie vieren. Ze hebben een paar keer bij Tanja gelogeerd en ook bij Frederike zelf. Eerst ook een proefnachtje om te zien of het klikt. Ze hebben het altijd super naar hun zin gehad dat was duidelijk te zien in de berichtjes en filmpjes die we regelmatig kregen. Terug van vakantie waren ze super relaxed, ze hadden ook echt vakantie gehad. Zo is het fijn thuis komen! 

Natasja Descendre - Brielle - augustus 2019

Onze afgelopen vakantie hebben wij gebruik gemaakt van de services van All4Animals voor onze kat Harrie. Harrie is net 1 jaar oud en was niet eerder zo lang alleen thuis geweest en dat vond ik dus best een beetje spannend. Maar al bij de eerste kennismaking met Frederike voelde ik me gerust gesteld, omdat alle informatie, vragen en mijn voorkeuren netjes werden beantwoord en genoteerd. Daarbij kreeg ik tijdens de vakantie om de dag een Whats App met een update en foto van onze Harrie, wat een heel fijn gevoel geeft.

Ik heb alle vertrouwen in de verzorging van All4Animals, je dier blijft lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Ik ben fan van All4Animals!

Anna Madalinski - Hellevoetsluis - 2019

We, and Diplo, are very satisfied with the care that you had over him. It seems that he miss you already :). Everything was great, we appreciate the photos, videos and informations that you send to us, during our trip. That gave us confirmation, that Diplo is in a right place, with the right person. Nice to hear, that you have also good time with him.

Thank you again for great care over Diplo. We are sending hugs for Muis :) 

A. Berghegen - Hellevoetsluis - 2019

Onze 9 jarige Labrador gaat 2x per week met de uitlaatservice mee in Hellevoetsluis. Ze is altijd enthousiast om mee te gaan en komt voldaan thuis van de wandeling. Wat erg fijn is dat ze altijd schoon/droog gemaakt wordt voordat ze weer in huis gelaten wordt, dus geen smerige hal bij thuiskomst. Van de zomer is ze ook geschoren omdat ze heel erg uitviel. Prachtig zag ze eruit en maanden geen last meer van de verharing gehad, dit gaan we elk voorjaar herhalen.

Erg blij met de meiden!

Familie Boiloie - Brielle - augustus 2019

Volgend jaar weer! Zijn zeer tevreden, goed geregeld, fijne communicatie en onze kat is goed verzorgd. 

Jolanda - Brielle - 2019

Frederike wij willen je ontzettend bedanken voor de geweldige zorgen voor Noa. Hierdoor konden wij met een gerust hart op vakantie. Heel fijn om filmpjes en foto's te krijgen en te zien hoe fijn Noa het vond en natuurlijk ook met de uitlaatservice!