Uw dieren in vertrouwde handen!

Lees referenties

 • Jolanda - Brielle - 2019

  Frederike wij willen je ontzettend bedanken voor de geweldige zorgen voor Noa. Hierdoor konden wij met een gerust hart op vakantie. Heel fijn om filmpjes en foto's te krijgen en te zien hoe fijn Noa het vond en natuurlijk ook met de uitlaatservice!

 • Anna Madalinski - Hellevoetsluis - 2019

  We, and Diplo, are very satisfied with the care that you had over him. It seems that he miss you already :). Everything was great, we appreciate the photos, videos and informations that you send to us, during our trip. That gave us confirmation, that Diplo is in a right place, with the right person. Nice to hear, that you have also good time with him.
  Thank you again for great care over Diplo. We are sending hugs for Muis :) 

 • A. Berghegen - Hellevoetsluis - 2018

  Onze 9 jarige Labrador gaat 2x per week met de uitlaatservice mee in Hellevoetsluis. Ze is altijd enthousiast om mee te gaan en komt voldaan thuis van de wandeling. Wat erg fijn is dat ze altijd schoon/droog gemaakt wordt voordat ze weer in huis gelaten wordt, dus geen smerige hal bij thuiskomst. Van de zomer is ze ook geschoren omdat ze heel erg uitviel. Prachtig zag ze eruit en maanden geen last meer van de verharing gehad, dit gaan we elk voorjaar herhalen.
  Erg blij met de meiden!

 • Pieta Roest - Rockanje - 2018

  Wat waren wij blij dat Frederike een oppas voor onze doodle had gevonden. Een liefdevol adres stond bovenaan ons verlanglijstje. Nou dat was het. Marianne en Peter hebben 11 dagen voor onze hond gezorgd Zo fijn om je hond met een gerust hart achter te laten. Tijdens onze vakantie kregen we ook regelmatig een foto of filmpje toegestuurd. Voor Boomer was het ook vakantie. Het ontbrak hem aan niets. Nogmaals onze dank.

 • Rosetta Vermeule - Dordrecht - 2018

  Afgelopen zomer heeft onze Labradoodle Jack ruim 2 weken gelogeerd bij Tanja. Het was voor de eerste keer dat hij uit logeren ging, dus best wel spannend voor ons. Jack heeft het echt geweldig gehad. Wij werden ook regelmatig op de hoogte gehouden met een foto of filmpje. Voor ons is het super bevallen. Wij kunnen iedereen All4Animals aanraden.

 • Rianne Snijder - Brielle - 2018

  Mijn twee konijnen hebben deze zomer (2018) bijna 3 weken gelogeerd bij Frederike van All4Animals en dat is mij (en de konijnen ook) goed bevallen! Ze hadden een mooi ruim verblijf op het gras en zijn uitstekend verzorgd door Frederike en Kim. Op de vele tropische dagen hebben zij constant gestoeid met parasols, schaduwdoeken en water om het de konijnen en andere logeetjes zo comfortabel mogelijk te maken. Fijn ook dat we om de paar dagen app-contact hadden over het wel en wee van de konijnen. Ik heb een hoop leuke foto's voorbij zien komen. Frederike en Kim, bedankt voor jullie goede zorgen! Fijn om een goed en betrouwbaar logeeradres achter de hand te hebben. Groetjes, Rianne uit Brielle  

 • Tineke Poot - Barendrecht - 2018

  Via de puppy training heb ik dit adres gevonden en contact gezocht met All4Animals, hondenopvang tijdens vakantie, en ik heb daar zeker geen spijt van om hier gebruik van te maken.
  Opvang bij particulieren thuis en niet in een kennel, dit laatste is wat ik zeker niet wilde. 
  Acy, mijn teckel, 9 maanden oud, is geplaatst bij Trees. Iemand met veel ervaring met honden, dus zeker in goede handen. Eerst kennis gemaakt en bijzonderheden genoteerd. 

  Het was voor hem de eerste keer om voor een klein weekje ergens te gaan logeren. Het was even wennen, maar uiteindelijk voelde hij zich bij Trees helemaal thuis. 

  Wat ben ik blij met een instantie zoals All4Animals, alles goed voorbereid, op papier en in persoonlijk contact. 
  Ik hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van hun diensten. 

  Groet van bazin Tineke en poot van teckel Acy

 • Kees en Martine - Hellevoetsluis - 2018

  Dank jullie wel voor jullie kaart en lieve woorden nadat onze Sami is overleden. Jullie zijn werkelijk goed voor hem geweest! Helaas was het niet mogelijk om hem nog een aantal malen mee te laten genieten van jullie uitgelaten groep! 

 • Bas en Johanneke - Brielle - 2017

  Wij zijn erg tevreden over All4Animals. Onze honden vinden het heel leuk om mee te gaan met de wandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van een veilige bedrijfsbus met airco en aparte benches. Ook krijgen alle honden een extra halsband met penning van All4Animals. De honden komen altijd netjes en schoon weer thuis. Als we een extra hulp nodig hebben staan ze altijd voor ons klaar, zelfs op onverwachte momenten. De honden worden ook getrimd door Frederike, ideaal want dan gaan ze na de uitlaatservice gelijk mee en worden weer thuis gebracht.

 • Heleen Groeneweg - Hellevoetsluis - 2017

  Prima vakantieopvang voor ons vlinderhondje werd geregeld door All4Animals! Het was op korte termijn maar ook dat lukte. Duidelijke afspraken op papier en opvang bij ervaren hondenliefhebbers. Bedankt Frederike!

 • Familie Luijendijk - Rozenburg - 2017

  Onze 2 konijnen zijn in de zomervakantie 3 1/2 week bij All4Animals geweest. Ze hadden een mooi hok met vers gras en veel ruimte. We zijn zeer tevreden over de goede zorg, de leuke foto's en berichten die we tussendoor kregen en de communicatie verder. We hebben ons tijdens de vakantie geen moment zorgen hoeven maken over de konijnen en zelf hadden ook een supervakantie!   

 • Koos en Ellen Breeman - Vierpolders - 2017

  We hebben All4Animals ingeschakeld om voor onze paarden te zorgen tijdens onze vakantie. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt m.b.t. de verzorging (uitmesten, paarden in en uit het land zetten, hoeven uitkrabben etc.). Tijdens onze vakantie ontvingen we een berichtje met een paar foto's van de paarden en een klein verslagje, erg leuk. Bij thuiskomst stonden de paarden er keurig bij. Ook alles rondom de stal netjes aangeveegd en opgeruimd. We zijn erg tevreden en zullen All4Animals zeker een volgende keer inschakelen! 

 • Anita Schilperoord - Hellevoetsluis - 2017

  Zo af en toe gaat Spyke, mijn Franse bulldog, met de uitlaatservice van All4Animals mee. Hij vindt het helemaal geweldig en is duidelijk enthousiast. Ook vandaag met het warme weer is hij helemaal blij thuis gekomen. Ondanks de warmte ligt hij er al snel tevreden bij. 

 • Vanessa Bohm-Bergeot - Rozenburg - 2017

  Voor ons konijn, mevrouw Pluis, waren wij op zoek naar een logeer adres.
  Bij All4Animals heeft ze het prima naar haar zin gehad, is ze goed verzorgd en heeft ze de gewenste aandacht gekregen. Wij vinden het een aanrader!

 • John van Velzen - Hellevoetsluis - 2017

  Deze week en vorige week weer bijzonder prettig en vakkundig geholpen met mijn katten. Prima advies over kammen en borstels gekregen en maar direct aan geschaft. Alles voor een betaalbare prijs. All4Animals is echt een aanrader zowel voor u als voor uw huisdier! 

 • Familie Schipper - Hellevoetsluis - 2017

  Onze herder op leeftijd Sami is gewend om thuis te slapen of samen met ons op reis te gaan. De afgelopen vakantie was er een met vliegreis naar Panama dus lastig om Sami mee te nemen. Zodoende afspraken gemaakt met Frederike en proef gewandeld. Gedurende 4 weken is Sami opgehaald door de uitlaatservice van All4Animals. Tijdens onze vakantie stuurde Frederike foto's en een filmpje. We zagen Sami in opperbeste stemming zoals we hem kennen en waren volkomen gerustgesteld. Bedankt en hulde aan Frederike en haar team.

 • Familie van der Gaag - Brielle - 2017

  Op de dag dat onze zoon ging trouwen, hadden we niemand die Dino, onze cocker spaniel, kon uitlaten . Onze dochter die bij Frederike werkt als dierenverzorgster kon nu natuurlijk ook niet. We hebben hem toen opgegeven voor de uitlaatservice van All4Animals . Ik wist dat hij dan prima verzorgd zou worden. Van tevoren wordt alles goed doorgesproken. Het was een feestje voor hem, aangemoedigd door andere hondenvriendjes heeft hij zich heerlijk uitgeleefd. Ik heb hem nog nooit zo vies gezien. (foto via app gekregen) Na het wandelen ging hij bij de bus onder de douche zodat hij niet al te vies weer thuis gebracht wordt. Namens Dino en zijn baasjes heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

 • Josephine van Vessem - Brielle - 2017

  De laatste tijd ging onze hond Gijs steeds vaker mee met de uitlaatservice van All4Animals. Wij zagen Gijs zo opknappen dat we hebben besloten om hem voortaan 3x per week mee te laten gaan. Hij is slanker, energieker, fitter en luistert ook beter naar ons. Als wij hem uitlaten durven we hem niet los te laten lopen omdat hij vaak wegloopt. In de roedel van de uitlaatservice loopt hij wel los mee en dat gaat wel goed. We vinden het erg prettig voor hem dat hij ook een keer lekker los kan lopen.

 • Juliette Sengers - Rockanje - 2017

  Onze Mats mocht een avondje logeren bij Piet en Franny in Rockanje. Het is goed bevallen!! Bedankt voor de bemiddeling. Met vriendelijke groet, Juliette Sengers

 • Ed en Annemarie van Hilst - Zwartewaal - december 2016

  Mensen met liefde voor je dier. Onze drie honden kijken uit naar hun dag met All4Animals en komen altijd moe en zeer voldaan terug. Onze complimenten voor het hele team! 

 • Gerard en Marian Olierhoek - Oostvoorne - 23 september 2016

  Onze labrador Ivar heeft een paar dagen gelogeerd bij een oppasser van All4Animals en hij heeft het prima naar zijn zin gehad.

 • Jeanette van den Berg - Hellevoetsluis - 23 augustus 2016

  Wat een top hotel voor onze grote vriend Freek...Na de nodige instructies, kroelmaniertjes en streken lieten wij hem achter bij Frederike. Hij heeft zich twee weken samen met haar prima vermaakt. Terwijl wij genoten van een heerlijk vakantie, kregen we van tijd tot tijd een vrolijke update. Frederike... Bedankt voor de goede verzorging en tot volgend jaar!! Freek heeft er een nieuwe vriendin bij...!

 • Monique van de Weerd - Hellevoetsluis - 10 augustus 2016

  Tijdens onze vakantie heeft All4Animals onze poes Loes aan huis verzorgd. Na een intakegesprek bij ons thuis stonden alle afspraken en wensen met betrekking tot de verzorging van Loes duidelijk op papier, waardoor we met een gerust hart op vakantie gingen. Vlak voor de vakantie werd er ook nog een WhatsApp groep met de verzorgster aangemaakt, waarin wij regelmatig op de hoogte werden gehouden over het wel en wee van Loes. Kortom, de verzorging aan huis van onze poes door All4Animals is ons prima bevallen, de volgende vakantie maken we zeker weer gebruik van hun diensten!

 • Melissa Siermans - Spijkenisse - 18 juli 2016

  Wij brengen onze labrador Zippo sinds 2 jaar naar een oppasser via All4Animals en dit bevalt ons heel goed. Er worden altijd snel en makkelijk afspraken gemaakt en zelfs als deze niet uitkomen word er gekeken naar een andere oplossing. Wij laten hem altijd met een gerust hart achter bij Sandra en haar gezin want als we daar voor de deur staan weet Zippo niet hoe snel hij naar binnen moet stormen. Wat ook heel fijn is, is dat er een groeps whatsapp aangemaakt word zodat je op de hoogte kan blijven of alles goed gaat. Wij zijn heel blij dat we een vaste oppas hebben gevonden die ook nog eens bij ons in de buurt woont. Ook de trimsalon is zeker een aanrader!  

 • Petra O'Neill - Hellevoetsluis - 8 juni 2016

  Mijn honden Diva, ( helaas overleden ) en Kara gaan graag met de dames van All4Animals mee. Diva ging in het verleden al met Frederike mee toen ze nog voor een ander bedrijf werkte. Kara gaat nu mee met de uitlaatservice van All4Animals, weer met Frederike en haar team. Ze zit meestal al voor de deur te wachten als ze aankomen. Kara wordt ook door Frederike getrimd. Dit is niet makkelijk bij een Flatcoat Retriever, want daar zijn een heleboel regels voor, maar Kara komt zo mooi thuis dat ik er helemaal blij van word. Mijn vorige honden ook flatcoats hebben echt hele rare kapsels gekregen van diverse trimsters er was er zelfs een die vond dat mijn hond niet goed luisterde en ging dan staan schreeuwen tegen haar. Een aantal jaren geleden besloot Frederike de opleiding tot trimster te gaan volgen en heeft zij Diva vanaf het begin als klant gehad en nu dan Kara en de volgende in lijn is Elli. Zij is nu nog iets te jong maar als zij 7 maanden is gaat zij ook naar Frederike, al is het maar om haar lekker te wennen.. Dus al met al zijn ze voorlopig nog niet van ons af. Ook Elli gaat zodra het nodig is mee met de uitlaatservice. Ga zo door meiden, jullie betrokkenheid is echt heel speciaal.

 • Kelly Grosemans - Spijkenisse - 13 mei 2016

  Harrie heeft 2 super leuke dagen gehad via All4Animals. Waterpret, wandelingen, spelen met andere honden, veel beweging en heel veel liefde. Wij hadden een geweldig weekend, maar Harrie zeker ook. Nogmaals bedankt voor de goeie opvang en service. Tot de volgende vakantie! 

 • Willemien Werner Gerth - Oostvoorne - 3 september 2015

  Onze hond Rover heeft een heerlijke zomervakantie gehad! Zo'n goede klik met zijn oppas, wij konden zorgeloos op vakantie! Alles gaat in goed overleg, een echte aanrader voor huisdiereigenaren die een vertrouwde plek zoeken voor hun dier.

 • Sabrina Feenstra - Hellevoetsluis - 29 juli 2015

  Tijdens onze vakantie is onze chihuahua pip opgevangen bij haar vaste oppasser! Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad en we vonden het heel erg leuk om foto's en filmpjes van haar te ontvangen! Top, bedankt voor de goede zorgen!!

 • Nadia Manintveld - Rockanje - 17 juni 2015

  Omdat we met de hele familie een weekje weg gingen hadden we verzorging nodig voor onze beestenboel, paarden/ pony's/ geiten/ kippen. Uiteindelijk gekozen voor All4Animals die 2x per dag onze dieren hebben verzorgd. Alles is helemaal goed gegaan! Ook fijn dat we tijdens onze vakantie op de hoogte gehouden werden. Bedankt!!

 • Leontine van der Snoek - Rozenburg - 10 februari 2015

  Goede en betrouwbare uitlaatservice waar mijn 2 honden altijd met heel veel plezier mee mee gaan. Ze staan te springen op de mat van blijdschap als ze opgehaald worden.

 • Mariska Pool - Brielle - 10 februari 2015

  All4Animals heeft weer goed gezorgd voor onze dieren. Voerbakjes gevuld en andere bakken netjes schoon. Zelfs de kleinste dierenzorgen vallen op en worden even doorgegeven. Fijn het beestenspul in vertrouwde en goede handen te weten!  

 • Willem Baris - Brielle - 6 februari 2015

  In 2013 is Kai1 een week bij een oppasser gewest via bemiddeling van All4Animals. Dit is zeer goed bevallen dus voor herhaling vatbaar. In 2014 is Kai2 (Kai1 was inmiddels overleden) getrimd waar zeer veel werk aan vastzat, het resultaat was verbluffend, ook een aanrader. Ook in 2014 voor Kai2 een oppas gezocht en uiteraard gevonden, helaas kwam er een kink in de kabel en is dat niet door gegaan. All4Animals is een prima adres voor opvang en trimmen. 

 • Hilde Duns - Rozenburg - 4 februari 2015

  Wij maken inmiddels alweer meer dan 2 jaar 3 keer in de week gebruik van de uitlaatservice en zijn zeer tevreden! Onze (soms iets wat speciale) honden gaan met veel plezier mee. De honden worden niet alleen uitgelaten maar ook aan de socialisatie in de groep wordt veel aandacht besteed! Wat betreft planning is (bijna) alles mogelijk in goed overleg, dat is voor ons erg belangrijk. Heel veel dank voor jullie inzet en we hopen nog heel lang van jullie service gebruik te maken! Groeten, Witje en Noa

 • Teresa Bulnes - Spanje - 11 januari 2015

  Een 100% aanrader als je een paar dagen ergens naar toe moet waar je hond niet mee kan/mag. Geweldig zoals alles georganiseerd is, met een kennismaking en met een echt geïnteresseerd gesprek over je hond. Je voelt gewoon dat de hond in goede handen en bij lieve mensen komt.

 • Ingrid en Marcel Lewis - Spijkenisse - 26 november 2014

  Wij zijn de trotse eigenaren van een kleine Franse bulldog pup van 7 maanden. Een ontzettend lief en aanhankelijk mannetje dat niets leuker vind dan lekker knuffelen maar daarnaast ook nog eens verschrikkelijk ondeugend is. Kortom een hondje waar je je handen aan vol heb en je continue moet kijken wat hij aan het doen is. Tja en daar komt dan onze uitdaging. Een heerlijke vakantie geboekt naar Thailand en dan komt de vraag wat doen we met DJ. Hup op sjouw naar allerlei pensions en ja dat ziet er goed uit en de mensen zijn vriendelijk maar ......... hij zit wel de hele dag in een hokje en dat willen we niet, want dan kwijnt hij weg. En ja ik hoor jullie al zeggen, het is toch een hond. Dat is zo, maar wel onze hond en we willen hem daar niet achter laten. Dus wat dan gedaan, zoeken op Internet en daar kwam All4Animals naar boven, goede referenties, dus contact gezocht via de mail. We kregen een hele leuke reactie terug van Frederike, wat ons vertrouwen gaf. Een vragenlijst ingevuld voor opvang in een gastgezin met daarin de vermelding dat het wel om een echte pup ging die behoorlijk druk was. We kregen een mailtje terug dat er twee gezinnen beschikbaar waren en we hebben gekozen voor Lianne, reden een gezin met kinderen en hond. Dit vonden wij erg belangrijk vanwege het socialiseren van DJ. We zijn uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek dat van beide kanten goed verliep en wij hadden het volste vertrouwen dat DJ goed terecht zou komen en hij goed verzorgd zou worden.
  Twee dagen voor de vakantie kregen wij een whatsapp van Frederike die een groep had aangemaakt voor vakantie van DJ. Geweldig en ze vroeg of DJ zijn spulletjes al had gepakt. Ons vakantiegevoel begon toen echt, wat leuk dat dit gedaan werd. Zaterdag DJ naar Lianne gebracht waar hem een zeer warm welkom stond te wachten. De kinderen waren blij dat hij er was en hadden de hele tijd gevraagd wanneer hij zou komen. Met een gerust hart lieten we hem achter. 's Avonds op het vliegtuig gestapt, zondag ochtend hadden we een overstap in Dubai en direct de whatsappgroep gecontroleerd om te kijken hoe het met ons mannetje was. En wat lazen we...een vraag van Frederike hoe het met hem ging. Zo leuk. Antwoord van Lianne was goed, ik ben net de foto's aan het uitzoeken en dan zie je de kleine man geaaid worden door de kinderen, rustig kluiven of er niets aan de hand is. En zo ging het de hele vakantie door, continue berichtjes en foto's, dit waren echt de hoogtepuntjes tijdens onze vakantie. 
  Bij terugkomst zagen we een blij hondje dat eerst helemaal niet doorhad dat wij er weer waren, zo vertrouwd was hij met Lianne. 
  Het leukste was dat toen wij een week later op weg waren naar de honden training, we om moesten rijden en toevallig Lianne zagen lopen met Luna. Toen DJ haar zag gingen zijn oogjes schitteren, zo blij was hij haar weer te zien en ook Lianne vond het leuk hem weer te zien. 
  We hebben nu al gezegd dat wij graag weer gebruik willen maken van de service van Lianne en we hopen dat zij volgend jaar weer op kan passen. 
  Kortom we zijn ontzettend blij met All4Animals, de opvang en verzorging die zij geboden hebben en met name met Lianne omdat wij weten wat een handenbindertje onze DJ is. Nogmaals van harte bedankt en tot de volgende keer.

 • Ria Vollaard - Brielle - 4 november 2014

  Wij zijn door onze buren bij All4Animals terecht gekomen. Onze hond logeert normaal gesproken bij vrienden maar zij gingen deze keer gelijk met ons op vakantie. Ik kan alleen maar zeggen, wat een goede service en aandacht en liefde heeft onze hond gekregen bij Raquel, een oppasser van All4Animals. Rex was zelfs de eerste keer toen wij hem ophaalden heel verbaasd dat we nu al terug waren. Hopelijk blijft zij de vaste oppas voor onze hond.

 • Maarten Heinsbroek en Ingrid Al - Oostvoorne - 21 oktober 2014

  We vinden All4Animals een duidelijke organisatie met een prettige, betrokken en zorgvuldige werkwijze. De oppas was heel enthousiast en erg zorgzaam. Wij hebben een fijn gevoel overgehouden aan onze eerste opvangdag via All4Animals!

 • Hilde Duns - Rozenburg - 7 juli 2014

  Wij maken inmiddels alweer 1,5 jaar 3 keer in de week gebruik van de uitlaatservice en zijn zeer tevreden! Onze (soms iets wat speciale :)) honden gaan met veel plezier mee. De honden worden niet alleen uitgelaten maar ook aan de socialisatie in de groep wordt veel aandacht besteedt! Heel veel dank voor jullie inzet en we hopen nog heel lang van jullie service gebruik te maken! Groeten, Witje en Noa

 • Familie Mulder - Oostvoorne - 25 februari 2014

  We hebben een redelijke veestapel en het was lastig een oplossing te vinden voor onze kippen en konijnen. All4Animals heft het keurig voor ons geregeld. Onze dieren zijn niets tekort gekomen en zelfs de ren is aangeveegd! We waren blij!

 • Marijke en Lambert Kinds - Brielle - 10 januari 2014

  Onlangs moesten wij voor een dringende familie-aangelegenheid naar Drenthe. All4Animals heeft toen veel moeite gedaan om onze kat, die een intensieve verzorging nodig heeft, optimaal te verzorgen!

 • Monique Meulenberg en Wilko Kleijwegt - Hellevoetsluis - 2 januari 2014

  Ook mijn kleine prins Pebbles kunnen wij al een geruime tijd toevertrouwen aan Frederike en haar team! We krijgen geregeld leuke foto's toegestuurd van de wandelingen tijdens de uitlaatservice en worden goed op de hoogte gehouden. Zeker aan te raden.

 • Ineke Eland - Brielle - 7 januari 2014

  Onze katten zijn altijd in goede handen bij jullie. De katten herkennen jullie zelfs. Heel fijn!

 • Familie Duijvenbode - Brielle - 15 januari 2014

  All4Animals zorgt nu al 3 jaar voor onze 5 katten en 2 cavia's met veel liefde en zorg.

 • Ruud en Ellen Coppejans - Rozenburg

  Onze twee teckels zijn 10 dagen prima opgevangen. We hadden het zelf niet beter kunnen doen. De volgende keer als we ze weer moeten onderbrengen zeker weer op dit adres

 • Anne-Marie van Seters - Stellendam

  Regelmatig maken wij gebruik van de diensten van All4Animals. Onze beagle Diva gaat vanaf pup naar oppas Yvonne. Diva gaat graag naar Yvonne waar ze heerlijk kan spelen met haar hondje Max. Ze gaat inmiddels ook mee met de uitlaatservice waar ze zich heerlijk uit kan leven met de andere honden. Kortom we kunnen Diva met een gerust hart achterlaten en waarderen de flexibiliteit en betrouwbaarheid van All4Animals en Yvonne enorm.

 • Angelique Klinkien - Dordrecht

  Na diverse hondenpensions te hebben bezocht was wel duidelijk dat dit niet de oplossing was voor onze hond Fiep. Te druk en te veel honden waar ze zenuwachtig van werd. Uiteindelijk is ze via Frederike bij een familie met 1 hond geplaatst. Dit ging, na een middag proeflogeren, prima. Tijdens onze vakantie zijn we prima op de hoogte gehouden. De begeleiding was perfect. Volgende keer hoeven we niet meer te zoeken!

 • Corry & John Sissing - Brielle

  Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de services van All4Animals voor onze honden. Natuurlijk doet All4Animals hetzelfde wat elke verzorger zou doen maar er springen een paar belangrijke zaken uit. Ze nemen de tijd, de diensten worden met hoge kwaliteit uitgevoerd, de communicatie over je huisdier als jij er niet bent is optimaal en regelmatig. Wat ook op valt is de betrokkenheid die ze hebben bij jou huisdier, deze mensen houden zelf van dieren, dat hoor je en zie je. Niet onbelangrijk, de prijs/ prestatie verhouding van de services is goed. Hoog op de ranglijst staat ook de flexibiliteit van All4Animals. Zonder enige twijfel het beste wat we tot op dit moment hebben ervaren in dierverzorging

 • Ineke Eland - Brielle

  Onze katten worden altijd erg goed verzorgd door All4Animals. Zelfs onze bange kat, Janneke, we noemen haar ook wel 'de onzichtbare kat', laat zich aan Frederike zien.

 • Aukje Mulder - Brielle

  Onze boomer Max is een keer in een pension geweest en dat is ons helemaal niet goed bevallen. Zoekende op internet kwam ik All4Animals tegen. Contact gelegd en sindsdien is onze Max al een paar keer bij een super lieve oppas in huis geweest als wij weg waren. Een heerlijk idee dat hij goed verzorgd is als wij er niet zijn! Per sms wordt je door Frederike op de hoogte gehouden hoe het gaat. Echt fantastisch!

 • Annemieke Lageweg - Brielle

  Tijdens onze vakantie konden wij met gerust hart de zorg voor onze 2 katten overdragen aan All4Animals. Elke dag eten, vers water, kroelen en ook nog een schone bak. 
  Ze kunnen bijna niet wachten tot wij weer gaan!

 • Rinske Miedema - Brielle

  In maart heb ik gebruik gemaakt van de dierenverzorging-aan-huis-service van All4Animals. Tegen een kleine vergoeding zijn mijn drie konijnen prima verzorgd. Echt ideaal, want ik hoefde op deze manier geen buren, vrienden of familie te belasten. Ook geen gesjouw met hokken en beesten meer! Van tevoren hebben we duidelijke afspraken gemaakt, dus geen verrassingen en misverstanden achteraf. Al met al een prima service waar ik bij het volgende familieweekend zeker weer gebruik van ga maken.

 • Mariska Pool - Brielle

  Het team van All4Animals zorgt altijd uitstekend voor onze inmiddels 18-jarige poes en onze konijnen. Ons reisschema staat nooit lange tijd van te voren vast, maar gelukkig hebben de dames van All4Animals dat altijd heel flexibel kunnen invullen. Voor ons is het een hele geruststelling de beestenboel in vakkundige en lieve handen achter te laten, en voor de dieren natuurlijk ook!

 • Michel&Hilde - Rozenburg

  All4Animals, veel dank voor jullie zeer goede zorgen voor onze honden! Jullie staan voor zorg voor de dieren, klantgerichtheid en flexibiliteit! De honden worden niet alleen uitgelaten maar krijgen veel aandacht waardoor ze sociaal zeer positief veranderd zijn. Veel dank en we hopen nog heel lang van jullie diensten gebruik te maken!

 • Marijke en Lambert Kinds - Brielle

  Sinds wij vorig najaar, door een sterfgeval, een bejaarde kat met diabetes in huis kregen, zijn we erg aan huis gebonden omdat ze 2 keer per dag , op vaste tijden , verzorgd moet worden en een insuline-injectie moet krijgen. 
  Na een tip van de dierenarts hebben wij All4Animals gevraagd om, op afspraak, onze kat te komen verzorgen. Sindsdien kunnen wij met een gerust hart de kat af en toe alleen laten, want ze wordt dan prima en met liefde verzorgd, ook als er onverwachts iets extra moet gebeuren. Achteraf krijgen we steeds een berichtje hoe de verzorging is verlopen, soms zelfs met een foto. 
  Wij zijn heel blij dat we nu minder aan huis gebonden zijn en heel tevreden over de goede verzorging en persoonlijke benadering door All4Animals!

 • Henny Verschuren - Hoogvliet

  Mijn moeder werd ziek en kon daardoor haar hond Driekus niet uitlaten. Normaal pakt mij zus dit dan op, maar ook zij was geveld door een longontsteking. Kortom: een probleem. Driekus is een hond met een bijzondere gebruiksaanwijzing die niet overal is onder te brengen. All4Animals heeft ons gered. Driekus heeft een week bij Yvonne gelogeerd. Dit naar volle tevredenheid. Driekus is, in overleg met ons, ook met Yvonne naar de trimster geweest. Wij hadden echt gedacht dat dat nooit zou lukken met zijn gedrag, maar toch kregen wij een keurig getrimde hond terug. Frederike en Yvonne, nogmaals dank voor de opvang en verzorging van Driekus. Top.

 • Petra Stedehouder - Oostvoorne

  In februari wilden we graag een weekje met de hele familie op vakantie. Natuurlijk wilden we onze 2 hondjes Daan en Diesel op een goed adres achterlaten. Wij stuurden een mail naar Frederike met de vraag of zij ons kon helpen. Na het invullen van wat vragen over de hondjes nam Frederike contact met ons op om te zeggen dat zij een oppasser voor Daan en Diesel had, een week later maakten de hondjes en wij kennis met Ada. Het was ons al snel duidelijk dat onze helden hier ook een heerlijke vakantie zouden doorbrengen. Tijdens de vakantie werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de avonturen van Daan, Diesel en hun oppasser Ada (met foto`s). Toen we na een week de hondjes kwamen halen troffen we 2 blije hondjes en Ada liet een traantje toen we ze weer mee naar huis namen. Dit was een goede oplossing, voor herhaling vatbaar.

 • Priscilla Gravenbeek - Rozenburg

  Alleen maar vol lof over All4Animals. Ze hebben nu al een paar x mijn hond uitgelaten en ook tijdens een weekendje weg en een vakantie van 2 1/2 week is mijn hond meer dan goed verzorgd. Ik kan All4Animals alleen maar aanraden!!! Toppertjes.

ALL4Animals Nieuws