Uw dieren in vertrouwde handen!

Tarieven trimsalon

Wij onderscheiden ons van andere trimsalons omdat wij geen vaste tarieven hebben voor bepaalde rassen. We hebben geen vaste prijzen voor dieren die voor de eerste keer bij ons komen. Afhankelijk van hoeveel tijd we voor uw huisdier nodig hebben berekenen we een prijs. U kunt er ongeveer vanuit gaan dat het gaat om een gemiddeld uurtarief van 30 euro per uur voor honden! Voor katten en konijnen werken we met een uurtarief van 35 euro. (altijd inbegrepen is ook 15 minuten voor aanname/intake dier en afrekenen + nieuwe afspraak inplannen, ontsmetten materiaal en reinigen werkomgeving enzovoorts) We hebben ook een leuke kortingsactie als u steeds een volgende afspraak meteen boekt. Onze ervaring is dat als u op regelmatige basis naar de trimsalon komt dat de behandeling korter en prettiger is voor uw huisdier. Uiteindelijk zult u dan ook goedkoper uit zijn. Voordeel voor u en uw huisdier dus!

De exacte prijs hangt af van verschillende factoren zoals:

* werkt de hond/kat of het konijn mee?
* heeft de hond/kat of het konijn veel klitten?
* wat moet er precies gebeuren?

* komt u met regelmaat naar onze trimsalon?

Schattingen van tijden en prijzen:

* grote beurt shih tzu/boomer                                 : vanaf 50 euro
* grote beurt golden retriever                                  : vanaf 62,50 euro
* labrador ontwollen                                                : vanaf 30 euro
* plukken jack russell                                              : vanaf 55 euro
* kat/konijn ontwollen/plukken/scheren                   : vanaf 25 euro

* nagels knippen hond/kat/konijn                            : vanaf 5,00 euro
* hoofd bijknippen : vanaf 10 euro


Er kan ook onderscheid gemaakt worden tussen een kleine en een grote beurt. Bij een kleine beurt kan het bijvoorbeeld gaan om alleen wassen/föhnen en bijpunten. Bij een grote beurt zal de hond volledig geknipt worden. Sommige trimbeurten duren 2 uur, andere weer 4 uur. Dit is volledige afhankelijk van wat er moet gebeuren en bovenstaande factoren. Bij de prijs is altijd inbegrepen:

* wassen/föhnen
* nagels knippen
* anaalklieren nakijken en eventueel uitknijpen
* oren schoonmaken

Natuurlijk kunt u ook alleen langskomen voor alleen een van de bovenstaande handelingen.

Kortingsactie!!!
Alle bestaande klanten van All4Animals die regelmatig van een van onze andere diensten (uitlaatservice, opvang enz.) gebruik maken krijgt een vaste klanten korting van 10%. 

Voor onze klanten die geen gebruik maken van onze andere diensten hebben wij ook een leuke aanbieding. Uw afsprakenkaart is ook een spaarkaart. Wanneer u na elke trimbeurt meteen een nieuwe afspraak maakt schrijven wij deze op de afsprakenkaart erbij. Als de kaart vol is krijgt u 15% korting op een volgende trimbeurt. Als u gebruik maakt van deze aanbieding heeft u dus dubbel voordeel: u bent altijd verzekerd van een plekje en u spaart voor korting!

(Uiteraard geldt deze aanbieding ook voor onze klanten die al wel gebruik maken van een van onze andere diensten)

Elke hond (kat en/of konijn) en elke vacht dient met zorgvuldigheid behandeld te worden. Wij onderscheiden ons dan ook van vele andere trimsalons omdat wij veel met de schaar werken. Wij scheren niet zomaar alles 'kaal'. Plukken, effileren en knippen is dan ook altijd aan de orde als dat het beste resultaat geeft. In onze trimsalon staan wij voor 
kwaliteit niet voor kwantiteit!

Een trimbeurt is ook mogelijk in combinatie met andere diensten van All4Animals zoals de uitlaatservice of de vakantieopvang. Halen en brengen met onze dierentaxi behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. 

Wij zijn aangesloten bij de 
VVTN, Vereniging Voor Trimmend Nederland. Dit betekend automatisch dat wij gediplomeerd zijn. Ook volgen wij regelmatig workshops zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de wereld van het trimmen.

Logo_VVTN


Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws