Ons team

Frederike Kooper

Frederike

Eigenaar

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. Van jongs af aan heb ik altijd veel dieren om me...

Lees meer

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. Van jongs af aan heb ik altijd veel dieren om me heen gehad. Het is begonnen met parkieten en later uitgegroeid tot een halve boerderij. Rond mijn negende ben ik verhuisd naar de polder en heb daar jarenlang genoten van konijnen, kippen, schapen, geiten, paarden, honden, katten enz. Helaas kwam er langzaam een einde aan al dat dierenplezier want er moest gestudeerd worden in een andere stad. Toch kon ik het niet laten om tijdens mijn tweede studiejaar aan de Willem de Kooning Academie een dier in huis te nemen. Een parson russell terriër genaamd Rebel. In december 2018 heb ik hem in laten slapen op een leeftijd van bijna 18 jaar. Op dit moment ben ik het trotse vrouwtje van het kleinste hondje ter wereld, een chihuahua, genaamd Muis. Van 2003 tot 2010 heb ik als docent Techniek en Beeldende Vormgeving gewerkt in het middelbaar onderwijs. Dit deed ik altijd met veel plezier. Toch bleef ik er altijd van dromen om met dieren te werken. Op een gegeven moment heb ik besloten om verlof op te nemen van mijn baan en in het buitenland te gaan wonen. In dat jaar heb ik als vrijwilliger bij een dierenarts gewerkt. Dat is mij zo goed bevallen dat ik eenmaal terug in Nederland besloten heb om mijn baan in het onderwijs definitief op te zeggen en me te gaan richten op een carrière met dieren. Ik heb mij toen aangesloten bij een bedrijf in dierenverzorging als franchiseondernemer. Na een geruime tijd heb ik besloten mijn eigen bedrijf in dierenverzorging te starten. Op 1 juli 2012 heb ik All4Animals opgericht. Ik heb een aantal jaren geleden ook een opleiding tot hondentrimster gevolgd en afgerond. Nog steeds verdiep ik mij in de dierenwereld door regelmatig workshops en cursussen te volgen. Sinds kort geef ik ook weer les op het Lentiz in Maasland naast mijn werkzaamheden bij All4Animals. Ik geef daar het vak Dierverzorging.

Sluiten

Miranda  van der Gaag

Miranda

Dierenverzorger

Miranda woont in Oostvoorne samen met haar twee kinderen. Ze hebben twee raskatten, een Britse ko...

Lees meer

Miranda woont in Oostvoorne samen met haar twee kinderen. Ze hebben twee raskatten, een Britse korthaar en een exotic en ook nog een konijn. Al van kinds af aan spelen dieren een belangrijke rol in haar leven. Thuis hadden ze al allerlei dieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, en vogels. Ook was Miranda altijd op de manege te vinden. De middelbare school heeft ze gevolgd op het Wellant College. Ondanks dat de opleiding daar op dieren gericht was is Miranda toch een totaal andere richting op gegaan naar haar opleiding. Daar kreeg ze steeds meer spijt van. In mei 2013 heeft ze besloten om de opleiding voor dierenartsassistente te volgen. In oktober 2014 heeft Miranda deze opleiding met succes afgerond. Vrijwel gelijk daarna kon ze beginnen bij All4Animals waardoor ze nu van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Naast haar werk bij All4Animals is ze regelmatig te vinden bij haar verzorgpaard Astin. Verder helpt ze haar ouders regelmatig met het uitlaten van hun honden. In de toekomst hoopt Miranda haar werk bij All4Animals te kunnen combineren met vrijwilligerswerk met dieren en een leuke baan als dierenartsassistente. Miranda heeft geen voorkeur voor bepaalde dieren en vindt alle dieren leuk om te verzorgen! Miranda is werkzaam in de dierenverzorging aan huis en de uitlaatservice.  

Sluiten

Sara de Graaf

Sara

Trimsalon

Mijn naam is Sara en ik ben 21 jaar oud en heb onlangs mijn opleiding Dier&Management aan het...

Lees meer

Mijn naam is Sara en ik ben 21 jaar oud en heb onlangs mijn opleiding Dier&Management aan het Wellant College in Rotterdam afgerond. Ik ben gek op dieren. Het trimmen van dieren is echt mijn droombaan vandaar dat ik op dit moment de opleiding tot hondentrimster volg op Trimschool Nederland.
Zelf heb ik vier konijnen en een kat. Mijn dieren zijn echt mijn kinderen en staan bij mij op nummer een! Eigenlijk alle dieren wel. Na mijn trimopleiding wil ik graag mijn eigen trimsalon opstarten. 

Sluiten

Kim van der Meer

Kim

Dierverzorger

Mijn naam is Kim van der Meer, ik ben 21 jaar oud en woon in Oostvoorne samen met mijn hond Peppi...

Lees meer

Mijn naam is Kim van der Meer, ik ben 21 jaar oud en woon in Oostvoorne samen met mijn hond Peppi. Ik werk nu deels als activiteitenbegeleider in de zorg en deels als therapiehondbegeleider samen met mijn eigen hond Peppi. Ik vind het heel mooi om mensen en dieren met elkaar te verbinden. Al mijn hele leven heb ik dieren om me heen, ik ben opgegroeid op een kleine boerderij met varkens, geiten, kippen, konijnen en honden. Mijn hobby is paardrijden en dit doe ik dan ook al 13 jaar met veel plezier. Bij All4Animals ben ik in 2014 begonnen als promotiemedewerker en ben ik nu op oproepbasis werkzaam in de uitlaatservice, de dierenverzorging aan huis.

Sluiten