Uw dieren in vertrouwde handen!

Ons team

DSC02242Frederike Kooper (eigenaresse All4Animals)

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. Van jongs af aan heb ik altijd veel dieren om me heen gehad. Het is begonnen met parkieten en later uitgegroeid tot een halve boerderij. Rond mijn negende ben ik verhuisd naar de polder en heb daar jarenlang genoten van konijnen, kippen, schapen, geiten, paarden, honden, katten enz. Helaas kwam er langzaam een einde aan al dat dierenplezier want er moest gestudeerd worden in een andere stad. Toch kon ik het niet laten om tijdens mijn tweede studiejaar aan de Willem de Kooning Academie een dier in huis te nemen. Een parson jack russell terriër genaamd Rebel. Inmiddels heb ik hem al 17,5 jaar! Sinds 9 jaar ben ik ook het trotse vrouwtje van het kleinste hondje ter wereld, een chihuahua, genaamd Tequila (roepnaam Muis). Van 2003 tot 2010 heb ik als docent techniek en beeldende vormgeving gewerkt in het middelbaar onderwijs. Dit deed ik altijd met veel plezier. Toch bleef ik er altijd van dromen om met dieren te werken. Op een gegeven moment heb ik besloten om verlof op te nemen van mijn baan en in het buitenland te gaan wonen. In dat jaar heb ik als vrijwilliger bij een dierenarts gewerkt. Dat is mij zo goed bevallen dat ik eenmaal terug in Nederland besloten heb om mijn baan in het onderwijs definitief op te zeggen en me te gaan richten op een carrière met dieren. Ik heb mij toen aangesloten bij een bedrijf in dierenverzorging als franchiseondernemer. Na een geruime tijd heb ik besloten mijn eigen bedrijf in dierenverzorging te starten. Op 1 juli 2012 heb ik All4Animals opgericht. Ik heb een aantal jaren geleden ook een opleiding tot hondentrimster gevolgd en afgerond. Nog steeds verdiep ik mij in de dierenwereld door regelmatig workshops en cursussen te volgen. 

Miranda van der Gaag

DSC02238Miranda woont sinds kort in Oostvoorne samen met haar vriend en 2 kinderen. Ze hebben 2 raskatten, een Britse korthaar en een exotic en ook nog een konijn. Al van kinds af aan spelen dieren een belangrijke rol in haar leven. Thuis hadden ze al allerlei dieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, en vogels. Ook was Miranda altijd op de manege te vinden. De middelbare school heeft ze gevolgd op het Wellant College. Ondanks dat de opleiding daar op dieren gericht was is Miranda toch een totaal andere richting op gegaan naar haar opleiding. Daar kreeg ze steeds meer spijt van. In mei 2013 heeft ze besloten om de opleiding voor dierenartsassistente te volgen. In oktober 2014 heeft Miranda deze opleiding met succes afgerond. Vrijwel gelijk daarna kon ze beginnen bij All4Animals waardoor ze nu van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Naast haar werk bij All4Animals is ze regelmatig te vinden bij haar verzorgpaard Astin. Verder helpt ze haar ouders regelmatig met het uitlaten van hun honden. In de toekomst hoopt Miranda haar werk bij All4Animals te kunnen combineren met vrijwilligerswerk met dieren en een leuke baan als dierenartsassistente. Miranda heeft geen voorkeur voor bepaalde dieren en vindt alle dieren leuk om te verzorgen! Miranda is werkzaam in de dierenverzorging aan huis en de uitlaatservice. 

Tanja Witkamp

Tanja
Tanja Witkamp woont samen met haar man, vier honden, konijnen, kippen, duiven, eenden en voliere vogeltjes al heel wat jaartjes in Vierpolders. Ze hebben daar heerlijk de ruimte voor de dieren. Hoe deze uit de hand gelopen hobby is ontstaan? Een enorme liefde voor dieren hebben. Tanja is van kleins af aan opgegroeid met dieren en het was dan ook vanzelfsprekend om de opleiding dierverzorging te gaan doen. Ze ging een dag per week naar school en de rest van de dagen was ze werkzaam op een kinderboerderij. Deze opleiding duurde drie jaar en ze heeft deze succesvol afgerond. Na deze opleiding is Tanja eigenlijk bij toeval in de tuinbouw terechtgekomen en heeft daar tot voor kort altijd in gewerkt. Ze is echter altijd bezig gebleven met het verzorgen van haar eigen dieren en die van kennissen en vrienden. Tanja is werkzaam in de hondenuitlaatservice, dierenverzorging aan huis en hondenopvang.

Kim van der Meer  


DSC02265_kleinMijn naam is Kim van der Meer, ik ben 19 jaar oud en woon in Rockanje. Ik heb een opleiding gedaan in de zorg en werk hier nu parttime in. Hiernaast start ik dit jaar met een deeltijd opleiding als therapiehondbegeleider omdat ik graag dieren wil inzetten, in het bijzonder honden, om mensen te helpen. Al mijn hele leven heb ik dieren om me heen. Ik woon zelf op een boerderijtje met varkens, geiten, kippen, honden, konijnen, cavia´s en een kat. Ik ben thuis dan ook altijd druk in de weer met alle beesten verzorgen! Mijn hobby is paardrijden en dit doe ik dan ook al 12 jaar met veel plezier. Bij de All4Animals ben ik 3 jaar geleden begonnen als promotiemedewerker en ben ik nu op oproepbasis werkzaam in de uitlaatservice, de dierenverzorging aan huis en vang ik soms honden bij mij thuis op.Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws