Uw dieren in vertrouwde handen!

Ons team

DSC02242Frederike Kooper (eigenaresse All4Animals)

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. Van jongs af aan heb ik altijd veel dieren om me heen gehad. Het is begonnen met parkieten en later uitgegroeid tot een halve boerderij. Rond mijn negende ben ik verhuisd naar de polder en heb daar jarenlang genoten van konijnen, kippen, schapen, geiten, paarden, honden, katten enz. Helaas kwam er langzaam een einde aan al dat dierenplezier want er moest gestudeerd worden in een andere stad. Toch kon ik het niet laten om tijdens mijn tweede studiejaar aan de Willem de Kooning Academie een dier in huis te nemen. Een parson jack russell terriër genaamd Rebel. Inmiddels heb ik hem al 16 jaar! Sinds 7 jaar ben ik ook het trotse vrouwtje van het kleinste hondje ter wereld, een chihuahua, genaamd Tequila (roepnaam Muis). Van 2003 tot 2010 heb ik als docent techniek en beeldende vormgeving gewerkt in het middelbaar onderwijs. Dit deed ik altijd met veel plezier. Toch bleef ik er altijd van dromen om met dieren te werken. Op een gegeven moment heb ik besloten om verlof op te nemen van mijn baan en in het buitenland te gaan wonen. In dat jaar heb ik als vrijwilliger bij een dierenarts gewerkt. Dat is mij zo goed bevallen dat ik eenmaal terug in Nederland besloten heb om mijn baan in het onderwijs definitief op te zeggen en me te gaan richten op een carrière met dieren. Ik heb mij toen aangesloten bij een bedrijf in dierenverzorging als franchiseondernemer. Na een geruime tijd heb ik besloten mijn eigen bedrijf in dierenverzorging te starten. Op 1 juli 2012 heb ik All4Animals opgericht. Ik heb een aantal jaren geleden ook een opleiding tot hondentrimster gevolgd en afgerond. Nog steeds verdiep ik mij in de dierenwereld door regelmatig workshops en cursussen te volgen. 

Lianne Dragt

DSC02237Lianne  woont in Hellevoetsluis en is ruim twee jaar geleden toegevoegd aan het team van All4Animals. Ze heeft heel haar leven dieren om zich heen gehad. Vroeger bij haar ouders thuis begon het met woestijnratjes en katten, waar later ook een golden retriever en een paard bijkwamen. Vanaf het moment dat ze op zichzelf ging wonen wist Lianne dan ook zeker dat ze weer dieren wilde hebben. Ze heeft nu 2 katten en tropische vissen waar ze altijd mee in de weer is. Verder heeft ze een chihuahua genaamd Luna en een labrador genaamd Chesto. Ook komt de hond van haar ouders, een labradoodle genaamd Djaila, regelmatig logeren. Lianne is werkzaam in de dierenverzorging en de hondenuitlaatservice. 

Miranda van der Gaag

DSC02238Miranda woont sinds kort in Oostvoorne samen met haar vriend en 2 kinderen. Ze hebben 2 raskatten, een Britse korthaar en een exotic en ook nog een konijn. Al van kinds af aan spelen dieren een belangrijke rol in haar leven. Thuis hadden ze al allerlei dieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, en vogels. Ook was Miranda altijd op de manege te vinden. De middelbare school heeft ze gevolgd op het Wellant College. Ondanks dat de opleiding daar op dieren gericht was is Miranda toch een totaal andere richting op gegaan naar haar opleiding. Daar kreeg ze steeds meer spijt van. In mei 2013 heeft ze besloten om de opleiding voor dierenartsassistente te volgen. In oktober 2014 heeft Miranda deze opleiding met succes afgerond. Vrijwel gelijk daarna kon ze beginnen bij All4Animals waardoor ze nu van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Naast haar werk bij All4Animals is ze regelmatig te vinden bij haar verzorgpaard Astin. Verder helpt ze haar ouders regelmatig met het uitlaten van hun honden. In de toekomst hoopt Miranda haar werk bij All4Animals te kunnen combineren met vrijwilligerswerk met dieren en een leuke baan als dierenartsassistente. Miranda heeft geen voorkeur voor bepaalde dieren en vindt alle dieren leuk om te verzorgen! Miranda is werkzaam in de dierenverzorging aan huis en de uitlaatservice. 

Tanja Witkamp

Tanja
Tanja Witkamp woont samen met haar man, vier honden, konijnen, kippen, duiven, eenden en voliere vogeltjes al heel wat jaartjes in Vierpolders. Ze hebben daar heerlijk de ruimte voor de dieren. Hoe deze uit de hand gelopen hobby is ontstaan? Een enorme liefde voor dieren hebben. Tanja is van kleins af aan opgegroeid met dieren en het was dan ook vanzelfsprekend om de opleiding dierverzorging te gaan doen. Ze ging een dag per week naar school en de rest van de dagen was ze werkzaam op een kinderboerderij. Deze opleiding duurde drie jaar en ze heeft deze succesvol afgerond. Na deze opleiding is Tanja eigenlijk bij toeval in de tuinbouw terechtgekomen en heeft daar tot voor kort altijd in gewerkt. Ze is echter altijd bezig gebleven met het verzorgen van haar eigen dieren en die van kennissen en vrienden. Tanja is werkzaam in de hondenuitlaatservice, dierenverzorging aan huis en hondenopvang.

Suzan van Heusden

DSC02262Mijn naam is Suzan van Heusden, ik ben 19 jaar en woon in Hellevoetsluis. Na mijn stage in het tweede leerjaar van mijn opleiding ben ik blijven hangen bij All4Animals. Ik doe nu promotiewerk en help ook met het verzorgen van dieren aan huis wat ik met veel plezier doe! Thuis heb ik een konijn, 4 katten en een border collie van bijna 2 jaar rond lopen. Met mijn hond doe ik de cursus behendigheid en hoop ik met de tijd nog wat erbij te kunnen doen! Dit jaar heb ik mijn MBO opleiding Dier en management MBO 4 afgerond. Na de zomervakantie wil ik verschillende cursussen erbij gaan doen die dier gericht zijn zoals bijvoorbeeld gedrag!

Kim van der Meer 

DSC02265_kleinMijn naam is Kim van der Meer, ik ben 19 jaar oud en woon in Rockanje. Ik heb een opleiding gedaan in de zorg en werk hier nu parttime in. Hiernaast start ik dit jaar met een deeltijd opleiding als therapiehondbegeleider omdat ik graag dieren wil inzetten, in het bijzonder honden, om mensen te helpen. Al mijn hele leven heb ik dieren om me heen. Ik woon zelf op een boerderijtje met varkens, geiten, kippen, honden, konijnen, cavia´s en een kat. Ik ben thuis dan ook altijd druk in de weer met alle beesten verzorgen! Mijn hobby is paardrijden en dit doe ik dan ook al 12 jaar met veel plezier. Bij de All4Animals ben ik 3 jaar geleden begonnen als promotiemedewerker en ben ik nu op oproepbasis werkzaam in de uitlaatservice, de dierenverzorging aan huis en vang ik soms honden bij mij thuis op.

Laura Heijnen

1958558_409804572490222_964847204_nMijn naam is Laura Heijnen, ik ben 18 jaar oud en woon in Stellendam. Ik volg de opleiding bedrijfsleidster dierenverzoriging niveau 4 op het Edudelta College in Goes en ik zit nu in mijn tweede leerjaar. Ik loop nu mijn jaarstage 2017-2018 bij All4animals en ik heb het erg naar mijn zin! Ik ben al van jongs af aan dol op dieren en ik wil graag veel over ze te weten komen! Thuis heb ik ook dieren, twee poezen en twee cavia's. Elke dag kroel ik wel even met ze en dat maakt mijn dag goed. Ik kijk er erg naar uit om nog veel te kunnen leren bij All4animals. 


Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws