Uw dieren in vertrouwde handen!

Ons team

DSC02242Frederike Kooper (eigenaresse All4Animals)

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. Van jongs af aan heb ik altijd veel dieren om me heen gehad. Het is begonnen met parkieten en later uitgegroeid tot een halve boerderij. Rond mijn negende ben ik verhuisd naar de polder en heb daar jarenlang genoten van konijnen, kippen, schapen, geiten, paarden, honden, katten enz. Helaas kwam er langzaam een einde aan al dat dierenplezier want er moest gestudeerd worden in een andere stad. Toch kon ik het niet laten om tijdens mijn tweede studiejaar aan de Willem de Kooning Academie een dier in huis te nemen. Een parson russell terriër genaamd Rebel. In december 2018 heb ik hem in laten slapen op een leeftijd van bijna 18 jaar. Op dit moment ben ik het trotse vrouwtje van het kleinste hondje ter wereld, een chihuahua, genaamd Muis. Van 2003 tot 2010 heb ik als docent techniek en beeldende vormgeving gewerkt in het middelbaar onderwijs. Dit deed ik altijd met veel plezier. Toch bleef ik er altijd van dromen om met dieren te werken. Op een gegeven moment heb ik besloten om verlof op te nemen van mijn baan en in het buitenland te gaan wonen. In dat jaar heb ik als vrijwilliger bij een dierenarts gewerkt. Dat is mij zo goed bevallen dat ik eenmaal terug in Nederland besloten heb om mijn baan in het onderwijs definitief op te zeggen en me te gaan richten op een carrière met dieren. Ik heb mij toen aangesloten bij een bedrijf in dierenverzorging als franchiseondernemer. Na een geruime tijd heb ik besloten mijn eigen bedrijf in dierenverzorging te starten. Op 1 juli 2012 heb ik All4Animals opgericht. Ik heb een aantal jaren geleden ook een opleiding tot hondentrimster gevolgd en afgerond. Nog steeds verdiep ik mij in de dierenwereld door regelmatig workshops en cursussen te volgen. 

Tanja Witkamp  (eigenaresse Tanja's Olijcke Honden Service en collega All4Animals)

Tanja Logo_Tanja

Tanja Witkamp woont samen met haar man, vier honden, konijnen, kippen, duiven, eenden en voliere vogeltjes al heel wat jaartjes in Vierpolders. Ze hebben daar heerlijk de ruimte voor de dieren. Hoe deze uit de hand gelopen hobby is ontstaan? Een enorme liefde voor dieren hebben. Tanja is van kleins af aan opgegroeid met dieren en het was dan ook vanzelfsprekend om de opleiding dierverzorging te gaan doen. Ze ging een dag per week naar school en de rest van de dagen was ze werkzaam op een kinderboerderij. Deze opleiding duurde drie jaar en ze heeft deze succesvol afgerond. Na deze opleiding is Tanja eigenlijk bij toeval in de tuinbouw terechtgekomen en heeft daar tot voor kort altijd in gewerkt. Ze is echter altijd bezig gebleven met het verzorgen van haar eigen dieren en die van kennissen en vrienden. Tanja is onlangs een samenwerking aan gegaan met All4Animals en heeft nu de organisatie van de uitlaatservice in eigen handen onder de naam Tanja's Olijcke Honden Service. Daarnaast zal ze nog steeds werkzaam zijn voor All4Animals in andere takken van het bedrijf.

Miranda van der Gaag

DSC02238Miranda woont in Oostvoorne samen met haar twee kinderen. Ze hebben twee raskatten, een Britse korthaar en een exotic en ook nog een konijn. Al van kinds af aan spelen dieren een belangrijke rol in haar leven. Thuis hadden ze al allerlei dieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, en vogels. Ook was Miranda altijd op de manege te vinden. De middelbare school heeft ze gevolgd op het Wellant College. Ondanks dat de opleiding daar op dieren gericht was is Miranda toch een totaal andere richting op gegaan naar haar opleiding. Daar kreeg ze steeds meer spijt van. In mei 2013 heeft ze besloten om de opleiding voor dierenartsassistente te volgen. In oktober 2014 heeft Miranda deze opleiding met succes afgerond. Vrijwel gelijk daarna kon ze beginnen bij All4Animals waardoor ze nu van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Naast haar werk bij All4Animals is ze regelmatig te vinden bij haar verzorgpaard Astin. Verder helpt ze haar ouders regelmatig met het uitlaten van hun honden. In de toekomst hoopt Miranda haar werk bij All4Animals te kunnen combineren met vrijwilligerswerk met dieren en een leuke baan als dierenartsassistente. Miranda heeft geen voorkeur voor bepaalde dieren en vindt alle dieren leuk om te verzorgen! Miranda is werkzaam in de dierenverzorging aan huis en de uitlaatservice. 

Kim van der Meer  

DSC02265_kleinMijn naam is Kim van der Meer, ik ben 20 jaar oud en woon in Oostvoorne samen met mijn hond Peppi. Ik werk nu deels als activiteitenbegeleider in de zorg en deels als therapiehondbegeleider samen met mijn eigen hond Peppi. Ik vind het heel mooi om mensen en dieren met elkaar te verbinden. Al mijn hele leven heb ik dieren om me heen, ik ben opgegroeid op een kleine boerderij met varkens, geiten, kippen, konijnen en honden. Mijn hobby is paardrijden en dit doe ik dan ook al 13 jaar met veel plezier. Bij All4Animals ben ik in 2014 begonnen als promotiemedewerker en ben ik nu op oproepbasis werkzaam in de uitlaatservice, de dierenverzorging aan huis en vang ik soms honden bij mij thuis op. 

Floortje Bogerman

FloorIk ben Floortje Bogerman en woon in Hellevoetsluis. Ik ben 18 jaar en doe de opleiding dierenartsassistent. Ik zit nu in mijn eerste leerjaar op het Lentiz college in Maasland ik vind dit een super leuke opleiding omdat ik heel de dag bezig ben met dieren. Ook doe ik een opleiding tot hondentrimster bij Trimschool Nederland en loop ik stage bij All4Animals (trimsalon, dierenverzorging aan huis, uitlaatservice enz.) Later wil graag door leren en dierfysiologie studeren. Zelf heb ik 2 teddy dwerg konijnen, 1 ragdoll (kat), en een vizsla (hond). Ik ben dus altijd druk bezig met de verzorging van mijn dieren.

Marciano de Man

MarcianoIk ben Marciano de Man (stagiair), ik ben 17 jaar oud en woon in Spijkenisse. Ik doe de opleiding Dier&Management en zit in het tweede jaar op het Wellant College in Rotterdam. Ik heb zelf alleen een konijn thuis maar dat betekent niet dat mijn liefde voor dieren heel klein is. Al sinds dat ik jong ben weet ik dat ik later een huis vol dieren wil hebben en op mijn werk ook met dieren te maken wil hebben. Mijn hobby’s zijn foto’s maken, muziek luisteren, met dieren werken en met vrienden wat doen.

Sara de Graaf

SaraMijn naam is Sara en ik ben 21 jaar oud en zit op het Wellant College in Rotterdam. Ik zit in mijn laatste leerjaar Dier&Management en ben gek op dieren. Het trimmen van dieren is echt mijn droombaan, maar ik ben soms ook tussen de koeien te vinden. Zelf heb ik vier konijntjes, vijf cavia’s, vier muizen en twee aquariums. Mijn dieren zijn echt mijn kinderen en staan bij mij op nummer een! Eigenlijk alle dieren wel. Na mijn opleiding wil ik graag een opleiding tot hondentrimster doen en daarna mijn eigen trimsalon opstarten.Voor meer informatie vult u hier het contactformulier in of stuur ons een email naar info@all4animalsbrielle.nl.

ALL4Animals Nieuws